Από τις 22 έως 25 Ιουνίου 2022, στο χώρο εκδηλώσεων Berlin ExpoCenter Airport, ανοίγει τις πύλες της η παλαιότερη, παγκοσμίως, Διεθνής Έκθεση Αεροπλοΐας, Αεροναυπηγικής, Αεράμυνας και διαστήματος, ILA Berlin, η οποία διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η ILA Berlin 2022 θα παρουσιάσει το πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών όλων των τομέων αεροναυπηγικής και διαστήματος, απευθυνόμενη στους εκπροσώπους του βιομηχανικού κλάδου, αλλά και ευρύτερα σε κάθε ενδιαφερόμενο. Στο επίκεντρο της διοργάνωσης θα βρεθούν τα εκθέματα της έκθεσης, δοκιμαστικές πτήσεις, επαγγελματικές συζητήσεις και επαφές, σεμινάρια και συνέδρια, συνεντεύξεις τύπου και παρουσιάσεις.

Τον επαγγελματικό χαρακτήρα της ILA Berlin θα ενισχύσουν οι πολυάριθμες προσφορές πληροφόρησης και μια έκθεση των πλέον σύγχρονων αεροσκαφών κάθε μεγέθους και είδους, στο έδαφος και στον αέρα, που όχι μόνο θα αναδείξουν την εξέλιξη της αεροπορίας, αλλά θα δώσουν και μια εικόνα των επιδόσεων και των πρακτικών εφαρμογών, που προσφέρει ο κλάδος. Οι πολλές ελκυστικές θεματικές ενότητες στις αίθουσες της έκθεσης, όπως το Διεθνές Κέντρο Προμηθειών (International Suppliers Center, ISC) αλλά και ο ειδικά διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος της έκθεσης, αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Σημειώνεται ότι, η τελευταία ILA Goes Digital διοργανώθηκε το 2020, από τον Μάιο έως τον Ιούλιο, με τη συμμετοχή περισσότερων από 120 εκθετών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι παρουσίασαν το μέλλον της Αεροναυπηγικής μέσα από βίντεο, σεμινάρια και από τα virtual booths, σε 30.000 επισκέπτες παγκοσμίως.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την έκθεση ILA Berlin, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.ila-berlin.de.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr