Αν είστε Οικονομικός Διευθυντής, σας συμβουλεύουμε να κρατήσετε την 25η Μαΐου για να παρακολουθήσετε το 2ο Business Finance in Action! Πρόκειται για το μοναδικό Β2Β συνέδριο στην Ελλάδα, όπου τον πρώτο λόγο έχουν οι CFOs και τα ανώτερα στελέχη Οικονομικών Διευθύνσεων και Λογιστηρίων. Οι ομιλητές του συνεδρίου, εργαζόμενοι σε μεγάλες και δυναμικές εταιρείες, ηγέτες στους κλάδους τους, παρουσιάζουν τις πιο smart πρακτικές που εφαρμόζονται στην οικονομική διοίκηση, σήμερα!

Στη σκηνή του αναλύονται 30+ καλές πρακτικές Οικονομικών Διευθύνσεων και Λογιστηρίων που έδωσαν λύσεις σε επίκαιρα προβλήματα και βελτίωσαν διαδικασίες μεταξύ άλλων αναφορικά με:

  • έργα ψηφιακού μετασχηματισμού (accounting automation, RPA, Business Intelligence, κεντρικοποιημένα λογιστήρια, shared services centers, cloud κ.λπ.),
  • πρωτοβουλίες βελτίωσης cashflow, profitability και growth,
  • συμβολή της οικονομικής διεύθυνσης σε επιτυχημένα M&A,
  • επίκαιρες πρακτικές business continuity και risk management,
  • πρακτικές λύσεις procurement, cost modeling, outsourcing κ.λπ.

Το συνέδριο είναι ο ιδανικός χώρος ανταλλαγής απόψεων, ενημέρωσης και έμπνευσης για τα Οικονομικά Στελέχη από κάθε κλάδο της αγοράς.

Αξιοποιήστε το early bird μέχρι τις 15 Απριλίου για να πάρετε πρακτικές συμβουλές από κορυφαίους εκπροσώπους της οικονομικής διοίκησης. Πληροφορίες στο www.financeinaction.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr