Τάκης Τοψίδης

.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα στην περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας Θράκης επικρατεί ο ‘αντάρτης’ προερχόμενος από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας πρόεδρος του  Επιμελητηρίου Έβρου Τάκης Τοψίδης με τον συνδυασμό Περιφερειακή Σύνθεση.

Ο κος Τοψίδης γεννήθηκε το 1973 στη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας και είναι επιχειρηματίας από τα 22 του χρόνια. Τον Δεκέμβριο του 2011 εκλέχθηκε Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και τον Μάιο του 2018 εκλέχθηκε Πρόεδρος  Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο κος Τοψίδης κατεβαίνει στις Περιφερειακές Εκλογές για δεύτερη φορά καθώς ήταν υποψήφιος ως αντάρτης και στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές στις οποίες είχε επικρατήσει ο προτεινόμενος από την ΝΔ απερχόμενος Περιφερειάρχης κος Μέτιος.

Σε δηλώσεις του ο νέος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης ανέφερε: «Σήμερα νίκησαν οι πολίτες της Περιφέρειας και η Περιφέρειά μας…Είναι μεγάλη η ευθύνη που αναλαμβάνουμε…Δώσαμε τη μάχη 115 άνθρωποι από τη Δράμα, την Καβάλα, την Ξάνθη, τη Ροδόπη και τον Έβρο και πιστοί στον στόχο μας, σας πείσαμε και μας δικαιώσατε. Η Περιφέρειά μας χρειάζεται ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά, που είναι ανεξάρτητοι που δεν τους ενδιαφέρουν τα κόμματα και τους ενδιαφέρει ο τόπος τους…», δήλωσε ευχαριστώντας τους συνεργάτες, φίλους και την οικογένειά του, η συμπαράσταση των οποίων, όπως είπε, τον κράτησε όρθιο σε μία δύσκολη προσπάθεια, σε μία Περιφέρεια πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων και πολλών χιλιομέτρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr