Μητσοτάκης Χειμμάρα

Ακυρώθηκε η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Χειμάρρα, Λειβαδιά και Δερβιτσάνη «λόγω καιρικών συνθηκών» όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Δεν είναι δυνατή η πτήση ελικοπτέρου 

«Λόγω καιρικών συνθηκών» ακυρώθηκε η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Χειμάρρα, τη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του πρωθυπουργού που αναφέρει ότι «δεν είναι δυνατή η πτήση ελικοπτέρου» και καταλήγει πως η πτήση μετατίθεται και θα πραγματοποιηθεί σε επόμενο διάστημα.

Το ταξίδι στα αλβανικά χωριά που κατοικούνται σε μεγάλο βαθμό από την ελληνική μειονότητα, ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα βρίσκεται σήμερα στην Αλβανία για τη Σύνοδο κορυφής ΕΕ – Δυτικών Βαλκανίων, ενώ αναμένεται να έχει συναντήσεις με τον αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο και τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr