Αλλάζει από σήμερα ο τρόπος με τον οποίο το υπουργείο Υγείας θα παρέχει την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κοροναϊού στη χώρα, αλλά και των μέτρων που η κυβέρνηση λαμβάνει για το «φρενάρισμά» της, στο πλαίσιο και του νέου lockdown.

Έτσι, πλέον η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 18:00, στο υπουργείο Υγείας. Μάλιστα, κάθε Τετάρτη, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας θα ενημερώνει για την κατάσταση του ΕΣΥ. Ειδικά για αυτή την εβδομάδα, η ενημέρωση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο Υπουργείο Υγείας.

Δείτε ακόμη: Ο Ερντογάν τρέχει να προλάβει τον Μπάιντεν : Σχέδιο τετελεσμένων στο Αιγαίο φοβάται η Αθήνα – Αγωνία της Άγκυρας από την αλλαγή σκυτάλης στον Λευκό Οίκο

Στην ενημέρωση Δευτέρας και Παρασκευής θα συμμετέχουν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου.

Διαβάστε επίσης

Με 90.000 αποφοίτους και 400 περίπου προγράμματα το E-Learning του ΕΚΠΑ διανύει την 20η χρονιά λειτουργίας του

Νέα έρευνα: Γιατί η βόλτα με τον σκύλο και το delivery αποτελούν σημαντικούς παράγοντες κινδύνου για μόλυνση με κοροναϊό

Πηγή: economico.gr