αλλαγές Γ.Γ.

Δύο αλλαγές γενικών γραμματέων, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στο υπουργείο Παιδείας, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ειδικότερα, ο Μιχαήλ Καραμαλάκης αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην οποία έως σήμερα υπηρετούσε ο κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Στο υπουργείο Παιδείας, τη θέση του Γενικού Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης αναλαμβάνει ο Καθηγητής Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας, στην οποία έως σήμερα υπηρετούσε ο Αποστόλης Δημητρόπουλος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Ανακοινώνονται δύο αλλαγές Γενικών Γραμματέων Υπουργείων, σε θέσεις που κλείνει επιτυχώς ένας κύκλος υπηρεσίας.

Τη θέση του Γενικού Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στην οποία έως σήμερα υπηρετούσε ο κ. Αποστόλης Δημητρόπουλος, αναλαμβάνει ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας.

Τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην οποία έως σήμερα υπηρετούσε ο κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, αναλαμβάνει ο Στρατηγός εν αποστρατεία και επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr