Επίδομα Θέρμανσης

Τη διεύρυνση της χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης και στα νοικοκυριά που χρησιμοποιούν για τη θέρμανσή τους ηλεκτρικές συσκευές, προανήγγειλε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Όπως ανέφερε, η κυβέρνηση εξετάζει και επεξεργάζεται λεπτομερώς μέτρα επιδότησης της θέρμανσης των πολιτών εν όψει του Χειμώνα, τα οποία επισήμως θα ανακοινωθούν αρμοδίως την ερχόμενη εβδομάδα. Σε αυτά, θα περιλαμβάνεται αυτή τη φορά και ένα – νέο – επίδομα θέρμανσης το οποίο σχεδιάζεται να καλύπτει τα περισσότερα νοικυριά που χρησιμοποιούν ηλεκτρισμό για τη θέρμανσή τους. Επιπλέον, επεσήμανε, ότι σε περίπτωση κατά την οποία από το νέο έτος καταγραφεί μεγάλη αύξηση στις τιμές των ενεργειακών προϊόντων, η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να εξετάσει νέες στοχευμένες επιδοτήσεις για τους καταναλωτές.

“Η στήριξη της κυβέρνησης προς τους πολίτες συνεχίζεται, με ξεχωριστή μέριμνα ειδικά για τους πλέον ευάλωτους συμπολίτες μας, με σεβασμό στα δημόσια οικονομικά και τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων”, όπως υπογράμμισε ο κ.Μαρινάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr