Το νέο του βιβλίο, με τίτλο «Μια απόπειρα δολοφονίας» (εκδόσεις Ίνδικτος) και αντικείμενο την υπόθεση Novartis και την εμπλοκή του ονόματός τους με αυτή τη σκοτεινή υπόθεση, παρουσιάζει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος.

Στο πάνελ μαζί του στην παρουσίαση θα συμμετάσχουν «βαριά ονόματα» της πολιτικής ζωής του τόπου: ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην κυβερνητικός του εταίρος και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελος Βενιζέλος και ο Κώστας Μποτόπουλος τ. ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Όπως λέει και ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος, το βιβλίο πρόκειται «για μία προσωπική μαρτυρία. Τίποτε περισσότερο αλλά κυρίως τίποτε λιγότερο», αν και ουσιαστικά είναι ένα πολιτικό ντοκουμέντο που διατρέχει την περίοδο 2016-2020, μια ιστορική αναπαράσταση των πολιτικών γεγονότων του ίδιου χρονικού διαστήματος και, ταυτόχρονα, μια βιωματική αφήγηση.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά στις 18:00 την παρουσίαση του βιβλίου και την ενδιαφέρουσα συζήτηση που θα ακολουθήσει από το economico.gr.

Πηγή: economico.gr