Χατζηδάκης ΔΕΘ

Η κυβέρνηση είναι στην τελική επεξεργασία των προτάσεων για τη στεγαστική πολιτική που θα παρουσιαστούν ως θέσεις από τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

Τόνισε ότι οι θέσεις αυτές δεν θα αφορούν μόνο τα ενοίκια, αλλά πιο προσιτή πρόσβαση των νέων ζευγαριών στην κατοικία. Ανέφερε επίσης ότι εξετάζονται ιδέες όπως αξιοποίηση της δημοσίας και της ιδιωτικής περιουσίας προς όφελος των νέων ζευγαριών αλλά και επιδοτήσεις επιτοκίων.

Για τις παρακολουθήσεις 

Για την υπόθεση των παρακολουθήσεων ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά με την μεγαλύτερη δυνατή συνεννόηση και νηφαλιότητα.

«Είναι κατανοητές οι αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ αλλά η κυβέρνηση υπήρξε σαφής στην ανάγκη να θωρακιστεί περαιτέρω το θεσμικό πλαίσιο και έχει απευθύνει κάλεσμα στον πολιτικό κόσμο για περαιτέρω προτάσεις που θα θωρακίσουν το σύστημα» ανέφερε ο υπουργός.

Επεσήμανε πως αν οδηγηθούμε σε μια εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση δεν θα ήταν αρνητικό να δει κάνεις χρονιές παθογένειες που δεν αφορούν μόνο τα τελευταία χρονιά αλλά και τα χρονιά που προηγήθηκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr