Διπλή βράβευση για την οικογένεια εταιρειών Johnson & Johnson η οποία διακρίθηκε σε δύο κατηγορίες στα Health & Safety Awards 2021, αναδεικνύοντας τη σημασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων. Χρυσό Βραβείο απέσπασε η υποψηφιότητα «Βιωματικές Εκπαιδεύσεις Ασφάλειας» στην κατηγορία «Εκπαίδευση & Ευαισθητοποίηση Προσωπικού» και Αργυρό Βραβείο η υποψηφιότητα «Η υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων μας στο επίκεντρο διαχείρισης της κρίσης» στην κατηγορία «Παραδειγματικός Εργοδότης».

Η χρυσή διάκριση με θέμα «Βιωματικές Εκπαιδεύσεις Ασφάλειας» απονεμήθηκε στη Βιομηχανική Μονάδα Παραγωγής Καταναλωτικών Προϊόντων της Johnson & Johnson, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα Προγράμματα Εκπαιδεύσεων τα οποία υπηρετούν ως ύψιστη αξία της εταιρείας, την υγεία και την ασφάλεια. Συγκεκριμένα, ο βιωματικός τρόπος διεξαγωγής του προγράμματος «Ημέρες Ασφάλειας» που είχε ως στόχο την εκπαίδευση ομάδων εργαζομένων και εξωτερικών συνεργατών, συνέβαλε καταλυτικά τόσο στην ευαισθητοποίησή τους, όσο και στην καλύτερη υιοθέτηση των κανόνων ασφαλείας, έτσι ώστε η ασφάλεια να γίνεται αντιληπτή ως συνήθεια ζωής.

Η αργυρή διάκριση με τίτλο «Η υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων μας στο επίκεντρο διαχείρισης της κρίσης» αφορά στο σύνολο των εταιρειών της οικογένειας Johnson & Johnson και ανέδειξε την  άμεση και αποτελεσματική διαχείριση της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία. Ενδεικτικά, ενισχύθηκε η πρόσβαση των εργαζομένων σε ένα μεγάλο εύρος προγραμμάτων υποστήριξης των νέων εργασιακών αναγκών που δημιούργησε η πανδημία. Επιπλέον, αξιοποιήθηκαν προγράμματα αναγνώρισης και επιβράβευσης, επιπρόσθετες παροχές, νέοι τρόποι ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης αλλά και πρωτοβουλίες ενδυνάμωσης της πνευματικής και σωματικής υγείας των ίδιων και των οικογενειών τους.

Ο κος Θεόδωρος Λεφάκης, Διευθυντής Εργοστασίου Johnson & Johnson Ελλάδας, ανέφερε: «Για εμάς στην Johnson & Johnson η υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων μας παραμένει ύψιστη αξία και καθήκον μας. Το χρυσό βραβείο για τη Βιομηχανική Μονάδα Παραγωγής της εταιρείας αναδεικνύει το πάθος μας να υπηρετούμε αυτόν τον σκοπό κάθε μέρα, για τον κάθε ένα  εργαζόμενό μας και κάθε συνεργάτη μας ξεχωριστά».”

H Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού  της Johnson & Johnson Ελλάδας κα Ζέττα Κοτρώτσου, δήλωσε τα εξής: «Στην οικογένεια εταιρειών της Johnson & Johnson, η ασφάλεια, η συναισθηματική, ψυχική και σωματική υγεία και ευεξία των εργαζομένων και των οικογενειών τους είναι προτεραιότητά μας, ώστε να μπορούμε μαζί να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τις όποιες προκλήσεις, σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι βραβεύσεις αυτές αναδεικνύουν αυτήν ακριβώς τη δέσμευση και μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε με την ίδια προσέγγιση και στο μέλλον.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο


Πηγή: economico.gr