Δένδιας ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι κίνησε διαδικασίες για την αποπομπή του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τη Νέα Δημοκρατία έστειλε ο Νίκος Δένδιας.

Η απόλυτη ένδεια πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

Σε μια σειρά μηνυμάτων του στο Twitter, ο υπουργός Εξωτερικών έγραψε «Κατανοώ την ανάγκη (κατ’ εξοχήν) του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω απόλυτης ένδειας πολιτικής πρότασης, να προσπαθεί να οικοδομήσει μία εικόνα διαφοροποίησής μου από τον Πρωθυπουργό, σε μία σειρά θεμάτων» και τόνισε:

«Καθιστώ σαφές, άπαξ και διά παντός: Ως Υπουργό Εξωτερικών με επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την κυβέρνησή του εκπροσωπώ και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, όπως τονίζω σε κάθε ευκαιρία».

Σε στενή συνεργασία με τον πρωθυπουργό 

«Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου μαζί του και η ισχυρή προσήλωσή μου στην επιτυχία των κυβερνητικών στόχων είναι δεδομένη» καταλήγει ο κ. Δένδιας.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αυτά που σημειώνει ο κ. Δένδιας ως κατεξοχήν για τον ΣΥΡΙΖΑ, ουσιαστικά αποτελούν και μηνύματα εντός του κόμματός του και σε όσους συναδέλφους του έκαναν λόγο για διαφοροποίησή του από τον Πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο


Πηγή: economico.gr