Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει δύο νέες προωθητικές ενέργειες με μοναδικά δώρα για τους καταναλωτές που θα πραγματοποιήσουν αγορά στεγνωτηρίου LG ή Ψυγείου Ντουλάπα Οριζόντιας Διάταξης LG MultiDoor  από τις 21 Δεκεμβρίου έως και τις 30 Ιανουαρίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι προμηθευτούν οποιοδήποτε μοντέλο στεγνωτηρίου LG, θα λάβουν δώρο ένα σετ 3 τεμαχίων από βαμβακερές πετσέτες Guy Laroche. Ακόμη, με την αγορά του πρωτοποριακού Ψυγείου Ντουλάπα Οριζόντιας Διάταξης LG MultiDoor οι καταναλωτές θα αποκτήσουν δωρεάν έναν ατμοκαθαριστή Karcher που απομακρύνει το 99,99% όλων των κοινών οικιακών βακτηρίων από τις σκληρές επιφάνειες στο σπίτι.

Τα στεγνωτήρια της LG διαθέτουν βελτιστοποιημένα προγράμματα και έλεγχο θερμοκρασίας, φροντίζοντας ακόμη και τα πιο ευαίσθητα υφάσματα. Μέσω του DUAL Inverter Heat Pump™, οι χρήστες απολαμβάνουν σταθερή και υψηλή ενεργειακή απόδοση, ενώ χάρη στην τεχνολογία Eco Hybrid™, εξοικονομούν όχι μόνο ενέργεια αλλά και χρόνο, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Όλα τα LG στεγνωτήρια διαθέτουν 10 χρόνια εγγύηση για τον DUAL Inverter συμπιεστή και 10 χρόνια εγγύηση για το μοτέρ Inverter.

Τα ψυγεία ντουλάπα οριζόντιας διάταξης της LG με την ενιαία συντήρηση στο επάνω μέρος και την ψύξη στο κάτω μέρος, διαθέτουν άπλετο χώρο έως και 705LT, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες και μεγάλη ευκολία στους χρήστες, λόγω της διάταξής τους και των έξυπνων συστημάτων αποθήκευσης. Παράλληλα, με την τεχνολογία InstaView Door-in-Door, οι χρήστες μπορούν να δουν το περιεχόμενο, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν την πόρτα, με δύο γρήγορα χτυπήματα στην κομψή γυάλινη οθόνη. Έτσι, μειώνεται η απώλεια του ψυχρού αέρα και σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο σύστημα Pure N Fresh που ελαχιστοποιεί τις οσμές στο ψυγείο, τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα για περισσότερο διάστημα. Τέλος, ο Γραμμικός Συμπιεστής Ιnverter της LG, που βρίσκεται στην καρδιά των ψυγείων, φροντίζει την αθόρυβη και ανθεκτική λειτουργία, ενώ διαθέτει 10ετή Εγγύηση.

 

 

Πηγή: economico.gr