Τη Δευτέρα 3 Απριλίου το τρίτο πολυϊατρείο Medifirst της Interamerican άνοιξε επίσημα τις πόρτες του, προσφέροντας σύγχρονες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας μέσω 14 ιατρικών και 5 διαγνωστικών τμημάτων στους δημότες του Περιστερίου και των όμορων δήμων της Αττικής. Τα εγκαίνια του Medifirst Περιστερίου τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, Δήμαρχος Περιστερίου, Γιώργος Μπεκιάρης, Αντιδήμαρχος Υγείας, Γιάννης Καλαντώνης, πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Περιστερίου.

Το Medifirst Περιστερίου από την έναρξη της λειτουργίας του στις αρχές Οκτωβρίου 2022, έχει υποδεχτεί περίπου 10.000 περιστατικά. Μόνο κατά τους 2 πρώτους μήνες του 2023 διαχειρίστηκε 4.728 περιστατικά ενώ έχουν πραγματοποιηθεί 2.403 επισκέψεις σε ιατρούς, 2.120 διαγνωστικές εξετάσεις και 205 checkup, στοιχεία που επιβεβαιώνουν τη στρατηγική επιλογή της Interamerican να επενδύσει στη συγκεκριμένη περιοχή.

Τα Medifirst αποτελούν ένα μοναδικό, ιδιαίτερα καινοτομικό και ανθρωποκεντρικό μοντέλο παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας στη χώρα μας. Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους πριν 20 χρόνια και σήμερα  έχουν παρουσία στην Αργυρούπολη, στο Μαρούσι και πρόσφατα στο Περιστέρι. Στελεχώνονται  από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, ενώ είναι εξοπλισμένα με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες. Λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και μπορούν  να καλύψουν τις ανάγκες για ιατρικές υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και διαχείρισης χρόνιων ασθενειών είτε αυτές αφορούν προγραμματισμένα ή έκτακτα περιστατικά.

Ο κος Γιάννης Καντώρος, CEO Interamerican δήλωσε σχετικά: «Στην Interamerican η αξία της πρόληψης και της πρωτοβάθμιας περίθαλψης αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής και λειτουργίας μας, και για αυτό το λόγο επενδύουμε σε ιατρικές μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που λειτουργούν συμπληρωματικά στο δημόσιο σύστημα υγείας της χώρας μας, προς όφελος πάντα των συμπολιτών μας».

Ο Δήμαρχος Περιστερίου κος Ανδρέας Παχατουρίδης συνεχάρη την πρωτοβουλία της Interamerican, καθώς όπως δήλωσε με το νέο Πολυϊατρείο Medifirst αναβαθμίζεται περαιτέρω η περίθαλψη των πολιτών σε έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr