Κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση είναι πλέον ο 34χρονος πιλότος που ομολόγησε ότι σκότωσε την Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Η ποινική δίωξη

Η ποινικη δίωξη που άσκησε η εισαγγελέας εναντίον του περιλαμβάνει δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Συγκεκριμένα τα κακουργήματα για τα οποία κατηγορείται είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου. Επιπλέον, τα πλημμελήματα είναι ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Ύποπτος φυγής

Εις βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, ενώ οι Αρχές θεωρούν ότι είναι ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητάς του (πιλότος) και της οικονομικής του επιφάνειας καθώς και υποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων λόγω του τρόπου που σκότωσε την Καρολάιν αλλά και της παραπλάνησης της αστυνομίας με ψευδή στοιχεία που δείχνουν ότι δεν έχει αναστολές.

Μάλιστα, πηγές της αστυνομίας δεν κρύβουν πλέον ότι το έγκλημα διαπράχθηκε μετά από προμελέτη και με οργάνωση: σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΓΑΔΑ, τις 00:35, η κάμερα στο σαλόνι της μεζονέτας καταγράφει το τελευταίο πλάνο. Ο πιλότος φαίνεται να κάθεται στον καναπέ αγκαλιά με την 11 μηνών κόρη του και πληκτρολογεί νευρικά στο κινητό.

Ανταλλάσσουν μηνύματα με την Καρολάιν που βρίσκεται στη σοφίτα, ιδιαίτερα αιχμηρά και σκληρά. Στη 1:20 ο πιλότος βγάζει την κάρτα μνήμης από το καταγραφικό και πέφτει μαύρο. Μια κίνηση που δείχνει ότι ο 34χρονος φαίνεται πως είχε πάρει την απόφασή του να δολοφονήσει την Καρολάιν και να σκηνοθετήσει μια ληστεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο


Πηγή: economico.gr