Ανατριχιαστικά είναι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης σχετικά με το έγκλημα στη Φολέγανδρο, όπου -καθ’ ομολογίαν του ιδίου- 30χρονος σκότωσε την 26χρονη φίλη του και επιχείρησε αρχικά να παρουσιάσει το θάνατό της ως ατύχημα.

Λίγα περιθώρια αμφιβολιών

Πλέον, τα στοιχεία της έκθεσης της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, αφήνουν λίγα περιθώρια αμφιβολιών σχετικά με το τι συνέβη τη μοιραία ημέρα στη Φολέγανδρο, καθώς όλα δείχνουν ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης φαρμακοποιού, πριν την πετάξει στη θάλασσα, την χτύπησε τόσο πολύ, ώστε να χάσει τις αισθήσεις της και στη συνέχεια την έσυρε στα βράχια και την έριξε στη θάλάσσα, όπου ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το άψυχο σώμα της νεαρής γυναίκας που ανασύρθηκε από τη θάλασσα από λιμενικούς, έφερε μώλωπα από γροθιά στο δεξί μάτι, είχε γδαρσίματα στη δεξιά πλευρά, αλλά και στην πλάτη, καθώς και ένα τραύμα 4-5 εκατοστών στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού της, το οποίο χρήζει περαιτέρω έρευνας.

Χτυπήματα εν ζωή

Επίσης, σύμφωνα με τα ευρήματα, από τα χτυπήματα στα βράχια άνοιξαν οι βρεγματικές ραφές του κρανίου. Όλα τα χτυπήματα, αλλά και το σύρσιμο στα βράχια έγιναν, ενώ η κοπέλα βρισκόταν εν ζωή, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Στον λάρυγγα και στα πνευμόνια βρέθηκε άφθονη ποσότητα θαλασσινού νερού, ενώ έφερε σημάδια χτυπημάτων και στον δεξιό μαστό.

Σύμφωνα με το συμπέρασμα του επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά, Ηλία Μπογιόκα, οι κακώσεις που έφερε η 26χρονη φαρμακοποιός και κυρίως αυτές στο κεφάλι ήταν ικανές να προκαλέσουν αναισθησία και έντονο άλγος. Στη θάλασσα την έριξε ο δράστης χωρίς τις αισθήσεις της. Ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο


Πηγή: economico.gr