Φέτος τον χειμώνα μπορείτε να προμηθευτείτε  το πετρέλαιο θέρμανσης από την ΕΚΟ με έκπτωση 5%. Μπορείτε τώρα να κάνετε την παραγγελία σας, έως και τις 15 Νοεμβρίου και εκτός από την έκπτωση, έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας από 2 έως 12 άτοκες δόσεις, εφόσον χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα ελληνικών τραπεζών.

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης με ευνοϊκούς όρους.

Έκπτωση 5% στην τρέχουσα τιμή ανά λίτρο

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί είτε να τηλεφωνεί στην αποκλειστική γραμμή για το πετρέλαιο θέρμανσης 18198 ή στο 210-7725555 (για Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα) είτε να απευθυνθεί σε ένα από τα επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ, και να ενημερώνεται για την τρέχουσα τιμή ανά λίτρο και για την έκπτωση 5%.

Στη συνέχεια, μπορεί να θέσει την παραγγελία του με χρήση οποιασδήποτε πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας που έχει εκδοθεί από μία από τις παρακάτω ελληνικές Τράπεζες: Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς. Το τελικό ποσό που θα χρεωθεί, θα είναι 5% χαμηλότερο από ότι θα ήταν βάση της τιμής λίτρου που ανακοινώνει το εκάστοτε πρατήριο εκείνη τη μέρα.

Σημειώνεται ότι η μειωμένη τιμή κατά 5% επί της αξίας των αγορών, ισχύει για αγορές αποκλειστικά πετρελαίου θέρμανσης αξίας από 250€ έως και 3.000€, με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες των  Ελληνικών Τραπεζών.

Μάθετε περισσότερα στο eko.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο


Πηγή: economico.gr