ΕΛΛΑΚΤΩΡ Επιτροπή Ανταγωνισμού

Σε παράσταση για … έναν ρόλο επιδιώκει να μετατρέψει και την υπόθεση «Ελλάκτωρ», ο Γιωργος Περιστέρης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΓΕΚ επιχειρεί από τώρα να διαμορφώσει τις ισορροπίες για την επόμενη ημέρα, σε περίπτωση που το ολλανδικό fund επικρατήσει στην γενική συνέλευση .

Προωθεί τους εκλεκτούς του σε θέσεις – κλειδιά και στο ΔΣ , αυτοπροβάλλεται ότι είναι ο μόνος που ξέρει να λύνει θέματα και προσπερνά τα μείζονα θέματα με την επιτροπή ανταγωνισμού και την επιτροπή κεφαλαιαγοράς .

Στόχος του είναι να ελέγχει πλήρως και τις δυο εταιρείες και όλες οι αποφάσεις να περνούν από τον ίδιον. Εάν αυτό συμβεί , τότε ούτε ο Λεωνίδας Μπόμπολας θα έχει ισχυρό ρόλο την επόμενη μέρα , ούτε ο Δημήτρης Καλλιτσάντσης.

Ο πρώτος θα έχει χρησιμοποιηθεί ως φόβητρο εξαιτίας των μετοχών του , που ουδέποτε θα αγοραστούν στην συνέχεια και ο δεύτερος θα έχει απλά εκτονώσει την ενδοοικογενειακή ένταση , χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα για τον ίδιο.

Όσον αφορά τον Γιώργο Περιστέρη , όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα , θεωρούν ότι ζηλεύει την κυριαρχία του Γιώργου Μπόμπολα την δεκαετία του 90, μόνο που τότε οι ανεξάρτητες αρχές δεν υπήρχαν και ο υγιής ανταγωνισμός παρέμενε ζητούμενο.

Πηγή: economico.gr