Με μια καινοτόμο επιχειρηματική πλατφόρμα, γνωστή ως Spielwarenmesse Digital, προετοιμάζει  για τη διοργάνωση του 2022, η Διεθνής Έκθεση Παιχνιδιού Spielwarenmesse, για την οποία επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η νέα αυτή υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου 2022, διάστημα, κατά το οποίο θα λάβει χώρα η προσεχής Spielwarenmesse. Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν ήδη να εγγραφούν από την 1η Μαρτίου 2021.

Όπως και η φυσική έκθεση στη Νυρεμβέργη, έτσι και το Spielwarenmesse Digital προσφέρει παρουσιάσεις προϊόντων και εταιρειών από ηγέτες της αγοράς και νεοεισερχόμενες επιχειρήσεις, τις καλύτερες ευκαιρίες δικτύωσης στον κλάδο του παιχνιδιού κι ένα πρόγραμμα σεμιναρίων υψηλής ποιότητας για προμηθευτές καθώς και εμπόρους λιανικής και αγοραστές.

Οι εκθέτες, για πρώτη φορά, θα μπορούν να παρουσιαστούν καθαρά ψηφιακά ή και με εικονικό προφίλ, καθώς και με το φυσικό τους περίπτερο.

Επίσης, το Spielwarenmesse Digital προσφέρει τρία πακέτα προβολής, τα Smart, Connect και Premium. Όλες οι επιλογές περιλαμβάνουν παρουσίαση της εταιρείας, των προϊόντων της και των αδειών καθώς και σημαντικές δυνατότητες επικοινωνίας και δικτύωσης. Το Smart Package περιλαμβάνεται ήδη στο «πακέτο» για όλους τους εκθέτες που συμμετέχουν στη φυσική εμπορική έκθεση της Νυρεμβέργης. Τα πακέτα Connect και Premium προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας διαφημιστικών καταχωρήσεων και τη μεταφόρτωση δελτίων τύπου. Επιπλέον, προϊόντα, μάρκες ή η ίδια η εταιρεία θα μπορούν να παρουσιαστούν σε εργαστήρια ή συνομιλίες. Το πακέτο Premium δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να προβάλουν έως και 50 προϊόντα και να δημιουργήσουν ένα πιο ζωντανό εταιρικό προφίλ.

Η ενσωματωμένη υπηρεσία για την παρακολούθηση δυνητικών πελατών επιτρέπει σε όλους τους εκθέτες που κάνουν κράτηση για ένα από τα ψηφιακά πακέτα, να βλέπουν ανά πάσα στιγμή ποιοι συμμετέχοντες έχουν επισκεφτεί το εταιρικό τους προφίλ. Τέλος, προφέρονται και επιπλέον υπηρεσίες για τα τρία πακέτα προβολής, κατόπιν αιτήματος του εκάστοτε ενδιαφερόμενου.

«Η ψηφιακή μας πλατφόρμα δημιουργεί σε όλους τους συμμετέχοντες του κλάδου εντελώς νέες ευκαιρίες και τους επιτρέπει να ζήσουν τη Spielwarenmesse 365 ημέρες το χρόνο», σχολιάζει ο Ernst Kick, Διευθύνων Σύμβουλος της Spielwarenmesse eG και προσθέτει: «Με τα καινοτόμα εργαλεία του Spielwaremesse Digital, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν για την έκθεση ακόμη πιο αποτελεσματικά και με πιο στοχευμένο τρόπο. Ταυτόχρονα, οι έμποροι λιανικής και οι προμηθευτές, που δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στην έκθεση, θα έχουν την ευκαιρία  να δικτυωθούν ψηφιακά, ενώ θα αποκτήσουν μια επισκόπηση της τεράστιας προσφοράς στην έκθεση και των τελευταίων καινοτομιών για το 2022. Η συμμετοχή στο δημοφιλές πρόγραμμα διαλέξεων της Spielwarenmesse θα είναι επίσης δυνατή από οπουδήποτε στον κόσμο και θα περιλαμβάνει τόσο το Toy Business Forum, όσο και το LicenseTalks», σημειώνει ο Ernst Kick.

Κάθε ενδιαφερόμενος, για πληροφορίες, αλλά και για να συμμετάσχει στην επόμενη έκθεση, μπορεί να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 6419019 καθώς και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.spielwarenmesse.de και την ειδική ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr.

Πηγή: economico.gr