νοσοκομείο Κέρκυρα

Δεύτερο περιστατικό παράλυσης στα κάτω άκρα μετά την δεύτερη δόση του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού καταγράφεται στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Πρόκειται για γιατρό του νοσοκομείου ο οποίος νοσηλεύεται. Ο γιατρός αφού έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού παρουσίασε κόπωση και μυαλγίες και λίγο αργότερα υπέστη παράλυση των κάτω άκρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα corfutvnews.gr, ο γιατρός έκανε τη Δευτέρα τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κοροναϊού. Το βράδυ δεν ένιωθε καλά με τον οργανισμό του να εξασθενεί και να νιώθει παράλυση στα κάτω άκρα και πόνους στη μέση.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί του νοσοκομείου έχουν προχωρήσει σε εξετάσεις για να διαπιστώσουν από τι προήλθε και να του χορηγήσουν την κατάλληλη αγωγή.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό στην Κέρκυρα, καθώς μία νοσηλεύτρια είχε υποστεί παράλυση κάτω άκρων.

Γιατροί του νοσοκομείου εξετάζουν ενδεχόμενη συσχέτισης του γεγονότος με τον εμβολιασμό, το καλό νέο ωστόσο είναι πως τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση υγείας της νοσηλεύτριας είναι καλύτερη.

«Η κατάσταση της συναδέλφου μου συνεχίζει και βελτιώνεται, γίνεται όλος ο απαραίτητος εργαστηριακός έλεγχος, τόσο μέσα στο νοσοκομείο όσο και σε έξω, ιδιωτικά κέντρα, παίρνει την κατάλληλη αγωγή που της έχει ορίσει ο γιατρός και περιμένουμε» δήλωσε η πρόεδρος του Ενιαίου Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κέρκυρας, Ντίνα Ιωάννου.

Πηγή: economico.gr