Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ επανεντάσσεται ο βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής, όπως προκύπτει από επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής ο πρόεδρος του κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης.

Στην επιστολή του προς τον Κώστα Τασούλα ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής σας ενημερώνω ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, επανεντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας».

Ο κ. Κουρουμπλής είχε διαγραφεί από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τον Δεκέμβριο του 2021 όταν στη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό, είχε αποκαλέσει «δολοφόνους» τους βουλευτές της ΝΔ, για το θέμα της διαχείρισης της πανδημίας. Το κόμμα του ζήτησε να ανακαλέσει, ο ίδιος είχε αρνηθεί οπότε και αποφασίστηκε να διαγραφεί.

Ωστόσο, ήδη από την άνοιξη φαινόταν ότι η επιστροφή είχε δρομολογηθεί, καθώς ο κ. Κουρουμπλής είχε μιλήσει στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα το οποίο πιστοποιήθηκε με την επιστολή Τσίπρα, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο βουλευτής, με δική του επιστολή δήλωσε ότι αποδέχεται το αίτημα της επανένταξης.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή η ΝΔ σημείωσε ότι «ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, που είχε διαγραφεί για τις χυδαιότητές του κατά της κυβέρνησης, βρίσκει ξανά τη θέση του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Απολύτως αναμενόμενο. Η επιστροφή του κ. Κουρουμπλή, πέραν της υπενθύμισης του καταστροφικού παρελθόντος, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στον λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο που διαχρονικά παράγει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr