Η πρόταση για το «καλάθι του νοικοκυριού» -που πλέον παίρνει την τελική του μορφή και αναμένεται κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου- συζητήθηκε στην επίσκεψη που πραγματοποίησε μέσα στην εβδομάδα αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Να κάνουν το δικό τους “καλάθι” οι φούρνοι
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Αδωνις Γεωργιάδης φέρεται να πρότεινε στους εκπροσώπους του κλάδου, να κάνουν και οι φούρνοι “το δικό τους καλάθι”.
Στην ίδια συνάντηση, οι αρτοποιοί ζήτησαν από τον υπουργό να αναφέρεται ρητά στο “καλάθι του νοικοκυριού” ότι το ψωμί που θα δίνουν τα σούπερ μάρκετ είναι κατεψυγμένο.
Τα 3 προϊόντα που μπορεί να περιέχει το «καλάθι του νοικοκυριού» στους φούρνους είναι το κουλούρι, το κλασικό ψωμί και ίσως μια πίτα, ή ένα σακουλάκι με τρία τυροπιτάκια.


Πηγή: economico.gr