Την επίτευξη συμφωνίας με τα Νοσηλευτήρια του Hellenic Healthcare Group (HHG) για την κάλυψη των ρομποτικών επεμβάσεων ανακοίνωσε η Εθνική Ασφαλιστική στους συνεργάτες της.

Ειδικότερα η εταιρία αναφέρει σε σχετική εγκύκλιο:

“Αγαπητοί Συνεργάτες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επίτευξη συμφωνίας με τα Νοσηλευτήρια του Hellenic Healthcare Group (HHG) για την κάλυψη των ρομποτικών επεμβάσεων.

Έχοντας ως γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας προς τους ασφαλισμένους μας και την βέλτιστη εξυπηρέτησή τους, συμφωνήθηκε το πλαίσιο πραγματοποίησης των ρομποτικών επεμβάσεων, ώστε τα σχετικά έξοδα να καλύπτονται απευθείας μέσω της εγγυητικής μας επιστολής.

Ήδη, από την 1/11/2020, οι ασφαλισμένοι μας που επιλέγουν για τη νοσηλεία τους τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, METROPOLITAN HOSPITAL και METROPOLITAN GENERAL καλύπτονται απευθείας για τα έξοδα της ρομποτικής τεχνικής (μαζί με τα υπόλοιπα αναγνωρισθέντα έξοδα νοσηλείας).

Ενδεικτικά, η συμφωνία περιλαμβάνει τις επεμβάσεις ολικής αρθροπλαστικής γόνατος και ισχίου με το σύστημα MAKO και επεμβάσεις όπως η ολική προστατεκτομή, η νεφρεκτομή, η κυστεκτομή και άλλες εξειδικευμένες επεμβάσεις με το σύστημα DA VINCI.

Επιπλέον, κάθε νέα επέμβαση που κρίνεται ιατρικώς αναγκαίο να διενεργηθεί με ρομποτική τεχνική εξετάζεται από ιατρική επιτροπή του Νοσηλευτηρίου και της Εταιρίας μας, προκειμένου να ενταχθεί στο πλαίσιο της συμφωνίας μας.

Η ανωτέρω συμφωνία αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την ενίσχυση των συνεργασιών μας και την ανάδειξη των σημαντικών πλεονεκτημάτων επιλογής των συμβεβλημένων μας νοσοκομείων.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειές μας προς αυτή την κατεύθυνση, στοχεύοντας πάντα στην άρτια και ποιοτική εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας.”

Πηγή: economico.gr