εξιτήριο Βαρθολομαίο

Εξιτήριο από το νοσοκομείο αναμένεται να πάρει τις προσεχείς ώρες ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Ο κ. Βαρθολομαίος είχε εμφανίσει αδιαθεσία μετά την πτήση του από την Κωνσταντινούπολη στην Ουάσινγκτον και εισήχθη στο νοσοκομείο George Washington University, όπου τέθηκε υπό ιατρική παρακολούθηση.

Συνεργάτες του ανέφεραν από την πρώτη στιγμή ότι το αίτιο της αδιαθεσίας ήταν η μακρά πτήση και η κόπωση λόγω του φορτωμένου προγράμματός του.

Οι ίδιοι επισήμαιναν ότι η προγραμματισμένη -για σήμερα, Δευτέρα- συνάντηση του προκαθημένου της Ορθοδοξίας με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Άντονι Μπλίνκεν θα γίνει κανονικά.

Προσωπικό ενδιαφέρον Μπάιντεν -Διέθεσε τον προσωπικό του ιατρό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν εκδήλωσε προσωπικό ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μόλις πληροφορήθηκε ότι εισήχθη στο νοσοκομείο διέθεσε τον προσωπικό του ιατρό στις υπηρεσίες του κ. Βαρθολομαίου.

Κατά την ίδια πηγή, ο προσωπικός γιατρός του Τζο Μπάιντεν επικοινώνησε από τον Λευκό Οίκο, ζητώντας να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη και προσφέροντας εάν χρειαστεί τις υπηρεσίες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βαρθολομαίος είναι ευδιάθετος και δεν συντρέχουν σοβαροί λόγοι ανησυχίας για την υγεία του και όλα δείχνουν ότι θα πραγματοποιηθεί κανονικά η συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο


Πηγή: economico.gr