Φθηνό ρεύμα απο την Protergia με χρέωση όπως το νυχτερινό ρεύμα. Αλλαγή παρόχου ρεύματος. Έλα στην Protergia energy.

Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού με υψηλές θερμοκρασίες και η ανάγκη μας για φθηνο ρευμα γίνεται επιτακτική! Τα κλιματιστικά παίρνουν “φωτιά” δουλεύουν ακατάπαυστα και αυτό συνοδεύεται συνήθως από υψηλούς λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε νοικοκυριό χρειάζεται ένα οικονομικό πακέτο για την ηλεκτρική ενέργεια, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες κάθε νοικοκυριού. Επιλέξτε σήμερα κιόλας το οικονομικότερο πρόγραμμα ηλεκτρικού για πραγματική οικονομία ηλεκτρικού ρεύματος.

Χρέωση σαν νυχτερινό ρεύμα  

Οι περισσότερες εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας συνηθίζουν να χρεώνουν το ρεύμα με τον ίδιο ρυθμό ηλεκτρικής ενέργειας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Άλλοι πάροχοι ρεύματος δίνουν τη δυνατότητα για ειδικά προγράμματα ηλεκτροδότησης με ρυθμιζόμενες χρεώσεις, κατά τα οποία ισχύει χαμηλότερο κόστος τις νυχτερινές ώρες. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να τα έχετε όλα: τιμή ακόμα χαμηλότερη από το νυχτερινό ρευμα όλο το 24ωρο! Με τα πακέτα ρεύματος της Protergia αποκλειστικά από το exeisrevma.gr μπορείτε, αφού σας παρέχει εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις την ημέρα και ακόμα πιο προνομιακές τιμές στο νυχτερινό ρευμα!

Με το οικιακό πρόγραμμα MVP μπορείτε χαίρεστε τη δροσιά του κλιματιστικού σας πρωί και βράδυ χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού η Protergia σας παρέχει 100% πράσινη ενέργεια στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, με ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση στο νυχτερινό ρευμα. Τώρα μπορείτε να κοιμάστε με το air condition ανοιχτό, απολαμβάνοντας ένα δροσερό και άνετο ύπνο τις ημέρες με καύσωνα!

Αλλαγή παρόχου ρεύματος εύκολα και γρήγορα 

Η Protergia με σεβασμό στις ανάγκες του καταναλωτή, σας παρέχει όσα δεν μπορούν να σας προσφέρουν οι άλλοι πάροχοι ρεύματος. Με πάγιο μόλις 3,95 ευρώ το μήνα μπορείτε να αλλάξετε εταιρεία ρεύματος εύκολα και γρήγορα, βγαίνοντας κερδισμένοι στο τέλος κάθε μήνα!

Ελάτε σήμερα στην οικογένεια της Protergia και απολαύστε χαμηλές χρεώσεις ρεύματος για όλες τις καθημερινές σας ανάγκες!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο


Πηγή: economico.gr