Το χαρτί της πολιτικής σταθερότητας και των

Φυγή προς τα εμπρός από το ζοφερό κλίμα των ημερών – με κύριο διακύβευμα τ την κοινωνική συνοχή, την πολιτική σταθερότητα και τους στόχους του μέλλοντος της χώρας – επιλέγει ως στρατηγική το Μαξίμου, για να αντιμετωπίσει την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης που επιδιώκει σύσσωμη η αντιπολίτευση, με αφορμή την υπόθεση της ΕΥΠ.

  • Παράλληλα η πολιτική αυτή αναμένεται να ενισχυθεί με ένα πλέγμα, προγραμματισμένων άλλωστε, οικονομικών μέτρων ανάπτυξης, μεταρρυθμίσεων εκσυγχρονισμού, καθώς και σειράς κοινωνικών προγραμμάτων για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης (που οδηγεί στην ακρίβεια) και τη στήριξη των πιό αδύναμων νοικοκυριών.

Πλαίσιο στρατηγικής από Μητσοτάκη

Δείγμα αυτής της στρατηγικής έδωσε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τήνο όπου παραβρέθηκε για τους εορτασμούς του 15Αύγουστου.

«Αυτή τη σπουδαία μέρα για την ορθοδοξία το μεγάλο ζητούμενο για τη χώρα μας παραμένει η ενότητα και η προσήλωση στους στόχους του μέλλοντος» ανέφερε ο πρωθυπουργός και προσέθεσε:

Θα σταθούμε δίπλα σε όσες όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Και με πίστη θα παραμείνουμε πιστοί στο δρόμο που έχουμε χαράξει για μια Ελλάδα της ευημερίας, της αυτοπεποίθησης, της κοινωνικής συνοχής».

“Η αληθεια και η συκοφαντία”

Οι δηλώσεις αυτές του κ. Μητσοτάκη δίνουν και το πλαίσιο της πολιτικής της κυβέρνησης στο αμέσως επόμενο διάστημα που αναμένεται να επιστρέψει και πάλι η πίεση της αντιπολίτευσης για το θέμα της ΕΥΠ. Και αυτό, ανεξάρτητα από την θεσμική αντίδρασή της στο ζήτημα των παρακολουθήσεων για το οποίο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, δήλωσε:

«Η διερεύνηση τόσο από την ελληνική Δικαιοσύνη όσο και σε θεσμικό επίπεδο από τη Βουλή έχει ήδη δρομολογηθεί. Και τότε μαζί με την αλήθεια θα αναδειχθεί και το μέγεθος της συκοφαντίας, της υποκρισίας και της μικροπολιτικής σκοπιμότητας και θα διαψευστούν διάφορα ευφάνταστα σενάρια, είτε αφορούν πληροφορίες χωρίς στοιχεία για παρακολούθηση προσώπων είτε τη χρήση λογισμικού από τις ελληνικές αρχές παρά τις επανειλημμένες διαψεύσεις»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr