Λοβέρδος ΠΑΣΟΚ

Στον υπέρτερο στόχο του Ανδρέα Λοβέρδου για την επιστροφή όλων εκείνων που στο παρελθόν είχαν στηρίξει την παράταξη  και στην πορεία έφυγαν, αναφέρονται οι συνομιλητές του τονίζοντας την φράση του βουλευτή ότι  «είναι  η ώρα”, όπως λέει στους φίλους του, «κάθε πασόκος να γυρίσει σπίτι του».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η Αννα Διαμαντοπούλου

Επίσης οι συνομιλητές του αναδεικνύουν την απάντηση του Ανδρέα Λοβέρδου σε δημοσιογραφική ερώτηση  για πιθανή επιστροφή στελεχών, όπως π.χ, του Ευάγγελου Βενιζέλου, της Αννας Διαμαντοπούλου και του Γιάννη Μανιάτη: «Δεν θεωρώ ορθό να τοποθετηθώ επί συγκεκριμένων προσώπων. Αναφέρατε ήδη τρεις εξαιρετικές πολιτικές προσωπικότητες μεταξύ των οποίων και έναν ηγέτη του κόμματος στα πιο δύσκολα χρόνια. Θα ήταν εκ μέρους μου έλλειψη σεβασμού να χρησιμοποιώ τα ονόματά τους. Θα έδινα σε κάποιους την εντύπωση πως προσπαθώ να τους εκμεταλλευτώ».

“Είμαι ΠΑΣΟΚ μέχρι κόκκαλο”

Σχολιάζοντας τέλος διάφορα ευφάνταστα σενάρια, όπως τα χαρακτηρίζουν, για την υποψηφιότητα Λοβέρδου, οι συνομιλητές του υπογραμμίζουν με νόημα εκείνο που και ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστηρίζει: ότι δηλαδή «η διασπορά ψευδοειδήσεων είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης πολιτικών αντιπάλων που αξίζει περιφρόνησης. Αλλάζει αν κατατίθενται δημόσια επιφυλάξεις, ερωτήματα και διαφορετικές απόψεις. Ο διάλογος προωθείται άμεσα από τη διαφορετικότητα κι όχι με διαρροές ή με απειλές διαγραφών». Και στο πλαίσιο αυτό, επισημαίνουν ότι προσωπικά ο Ανδρέας Λοβέρδος δηλώνει ότι είναι «ΠΑΣΟΚ μέχρι κόκκαλο»..

Πηγή: economico.gr