Αύριο, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, επιστρέφει η μεγάλη γιορτή του ελληνικού τουρισμού με την τέλεση της κορυφαίας εκδήλωσης αριστείας για την ελληνική ξενοδοχία. Για 8η συνεχόμενη χρονιά και υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. τα Greek Hospitality Awards, θα βραβεύσουν τους κορυφαίους του ελληνικού τουριστικού προϊόντος που με τη σκληρή δουλειά τους και την απαράμιλλης ποιότητας υπηρεσίες τους, κρατάνε την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις της τουριστικής βιομηχανίας παγκοσμίως.

Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν συνολικά 111 κατηγορίες βραβείων σε 4 επιμέρους θεματικές ενότητες, 7 τιμητικές διακρίσεις και 2 κορυφαία βραβεία. Οι τελικοί βραβευθέντες αναδείχθηκαν μετά τον συμψηφισμό των ψήφων, με ποσοστό βαρύτητας 60%-40% της ψηφοφορίας της Επιτροπής που απαρτίζεται από εξέχουσες προσωπικότητες από τον θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο και του κοινού, αντίστοιχα.

 Τη λαμπερή τελετή θα χαιρετίσουν σημαντικοί θεσμικοί και κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι μεταξύ των οποίων οι:

  • Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών, Βουλευτής ΝΔ
  • Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού
  • Γεώργιος Καραγιάννης, Υφυπουργός Υποδομών
  • Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ)
  • Χάρης Θεοχάρης, Αναπλ. Κοινοβολευτικός Εκπρόσωπος, Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΔ, πρ. Υπ. Τουρισμού
  • Κατερίνα Νοτοπούλου, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Η τελετή απονομής των βραβείων θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso και με παράλληλη online μετάδοση μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη πλατφόρμα ψηφιακής επικοινωνίας και εκδηλώσεων του ethosGROUP, και το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

 Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης στο σύνδεσμο https://ethosevents.eu/event/greek-hospitality-awards-2022/#agenda

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Greek Hospitality Awards 2022 όπως επίσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, LinkedIn και YouTube.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr