7 έως 10 Απριλίου 2022 η επόμενη Διεθνής Έκθεση για fitness, wellness & υγεία, FIBO

 

To 2022 θα «επιστρέψει» η Διεθνής Έκθεση για fitness, wellness & υγεία, FIBO, η οποία αναστέλλει λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας και της αβεβαιότητας που επικρατεί στις αγορές, την αρχικά προγραμματισμένη για τις 4 έως τις 7 Νοεμβρίου 2021 ετήσια διοργάνωση.

Η επόμενη έκθεση θα πραγματοποιηθεί το 2022, στην Κολωνία, από τις 7 έως τις 10 Απριλίου και όπως κάθε έτος, έτσι και τη νέα χρονιά, θα εκπροσωπηθεί στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Πρόκειται για διοργάνωση, η οποία κερδίζει το παγκόσμιο ενδιαφέρον της σχετικής αγοράς, καθότι εκτός από τις προσπάθειες που γίνονται διεθνώς για περισσότερη υγεία μέσω της άσκησης, πολλά άλλα σημαντικά θέματα, όπως η ψηφιοποίηση, η καινοτομία, η ποικιλομορφία κι η εξειδίκευση των υπηρεσιών βρίσκονται στην ατζέντα του κλάδου.

Στην FIBO 2022, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να είναι οι πρώτοι που θα δοκιμάσουν τις καινοτομίες στην αγορά και θα ανταλλάξουν απόψεις για θέματα του μέλλοντος, σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 6419028, ή να επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα του φορέα για τις εκθέσεις https://www.german-fairs.gr/alles-ektheseis/fibo/ και την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης: www.fibo.com.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr