Τέσσερις διακρίσεις για τη νέα πλατφόρμα διαχείρισης συνταξιοδοτικών προγραμμάτων

H Groupama Ασφαλιστική κέρδισε τέσσερα σημαντικά βραβεία στα πρόσφατα Digital Finance Awards 2022 για την εξελιγμένη πλατφόρμα διαχείρισης συνταξιοδοτικών προγραμμάτων της.  Πιο συγκεκριμένα, κέρδισε τη χρυσή διάκριση (GOLD) ως Best Digital Initiative for Pension Products και την αργυρή διάκριση στις κατηγορίες Best Core System Project, Best Insurtech Solution και Digital Insurance / Miscellaneous. Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Radisson Blue Hotel Αλεξάνδρας.

Η βραβευθείσα πρωτοποριακή πλατφόρμα αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της Groupama Ασφαλιστικής με την εταιρεία PCS A.E. και αναδεικνύεται σε μία ακόμα επιτυχημένη πρωτοβουλία της εταιρείας προς την κατεύθυνση της ψηφιακής ασφάλισης. Το ειδικά σχεδιασμένο portal αναγνωρίστηκε από την υψηλού κύρους κριτική επιτροπή ως μια ολοκληρωμένη λύση, η οποία προσφέρει αφενός μέγιστη αυτονομία κινήσεων στους ασφαλισμένους και αφετέρου μειώνει το κόστος, εξορθολογίζει τη ροή εργασιών και παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και με πλήθος διαθέσιμων επιλογών, κάθε πελάτης μπορεί μέσα από την απλή και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα να επιτύχει την καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησης και την άμεση διασύνδεση με την ασφαλιστική του εταιρεία.

O Χρήστος Κάτσιος, Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής δήλωσε σχετικά: «Η καινοτομία της πλατφόρμας μας και τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά, την ξεχώρισαν ανάμεσα σε εξίσου αξιόλογες υποψηφιότητες σε όλες τις κατηγορίες στις οποίες συμμετείχε. Η  Groupama Ασφαλιστική επενδύει διαχρονικά στις πιο σύγχρονες εφαρμογές της τεχνολογίας με σκοπό να προσφέρει στους ασφαλισμένους της την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών. Η αξιοπιστία και η τεχνογνωσία μας προσθέτουν το απαραίτητο εχέγγυο επιτυχίας στις καινοτόμες πρωτοβουλίες που σταθερά αναλαμβάνουμε και μάς αναδεικνύουν σε πρωταγωνιστές της ψηφιακής ασφάλισης και κατ’ επέκταση οικονομίας. Συγχαρητήρια σε όλους!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr