Η  Groupama Ασφαλιστική, συνδυάζοντας επενδυτικές επιλογές τόσο από το χαρτοφυλάκιο της Groupama Asset Management (GAM), τον επενδυτικό βραχίονα του Ομίλου Groupama, όσο και από εκείνο των κορυφαίων διεθνών χρηματοοικονομικών οργανισμών BNP Paribas και BlackRock, σχεδίασε και παρουσιάζει το επενδυτικό πρόγραμμα HORIZON HYBRID, μια σειρά έξυπνων επενδυτικών λύσεων για κάθε ανάγκη.

Στην εποχή μας, η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία είναι απαραίτητες προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι σύγχρονες προκλήσεις και να αναγνωριστούν οι σπάνιες ευκαιρίες. Με αυτή τη σκέψη ως αφετηρία, δημιουργήθηκε το HORIZON HYBRID, το οποίο ανταποκρίνεται σε ένα ευρύτατο φάσμα επενδυτικών προσδοκιών. Πλέον, κάθε πελάτης της Groupama Ασφαλιστικής θα έχει τη δυνατότητα να συνθέσει το δικό του μοναδικό επενδυτικό/αποταμιευτικό χαρτοφυλάκιο µε μεγάλη ελευθερία κινήσεων, μερική προστασία κεφαλαίου και κορυφαίες αποδόσεις. Με αυτόν τον τρόπο, θα επωφελείται από το πλεονέκτημα του συνδυασμού ενός ευρέως φάσματος λύσεων (μετοχές, ομόλογα, funds of funds), διαφοροποιώντας την έκθεσή του σε κινδύνους της αγοράς, επιλέγοντας παράλληλα τον βαθμό ρίσκου και τη χρονική διάρκεια της επένδυσής του. Επιπλέον, με την εγνωσμένου κύρους επαγγελματική διαχείριση των χρημάτων του και τη δυνατότητα, είτε εφάπαξ τοποθέτησης κεφαλαίου, είτε συστηματικής αποταμίευσης με περιοδικές καταβολές, θα μπορεί να έχει μια επενδυτική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών, προσαρμοσμένη στις δικές του μοναδικές συνθήκες.

Οι λύσεις που προσφέρονται μέσω του Groupama HORIZON HYBRID εκτείνονται από τον κλάδο της τεχνολογίας έως τον κλάδο της υγείας και από επιχειρήσεις που επενδύουν στη βιωσιμότητα, μέχρι παραδοσιακές (ΗΠΑ) και ανερχόμενες (Κίνα) οικονομικές δυνάμεις.

Παρακάτω οι 10+1 λύσεις που περιλαμβάνονται στο HORIZON HYBRID ονομαστικά:

 1. BNP Paribas THEAM Quant Equity Europe Climate Care Protection 90%
 2. BNP Paribas Disruptive Technology
 3. BNP Paribas China Equity
 4. BNP Paribas Euro Government Bond
 5. BNP Paribas Enhanced Core Bond 6M
 6. BlackRock World Healthscience Fund
 7. BlackRock US Growth Fund
 8. BlackRock World Bond Fund
 9. Groupama Asset Management Prudence
 10. Groupama Asset Management Equilibre
 11. Groupama Asset Management Dynamisme

Το επενδυτικό πρόγραμμα HORIZON HYBRID ανοίγει πλέον νέους ορίζοντες στις αποδόσεις µε διαφοροποιημένα χαρακτηριστικά και προστασία κεφαλαίου, αποτελώντας μία λύση για όσους θέλουν να επενδύσουν με το κύρος των μεγαλύτερων διαχειριστών κεφαλαίων παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο


Πηγή: economico.gr