Λοβέρδος βιβλίο

Η διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Λοβέρδου «Απόπειρα Δολοφονίας» από τις εκδόσεις Ίνδικτος εστιάζει αυτήν τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μία εκδήλωση παρουσίασης του βιβλιου με πρωταγωνιστές προσωπικότητες που συνδέονται με ισχυρούς δεσμούς με τη Θεσσαλονίκη.

Και όπως επισημαίνουν συνομιλητές του Ανδρέα Λοβέρδου, που έχει ήδη δηλώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, η διαδικτυακή αυτή παρουσίαση της «Απόπειρας Δολοφονίας» θα του δώσει και την δυνατότητα επικοινωνίας με τους Θεσσαλονικείς και Βορειοελλαδίτες φίλους του.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Καθηγητής Νομικής ΑΠΘ Γρηγόρης Καλφέλης, ο Καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής ΔΠΘ Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Κώστας Μπλιάτκας, ο δημοσιογράφος Μανώλης Αναγνωστάκης, ενώ την διαδικτυακή παρουσίαση διοργανώνουν οι Εκδόσεις Ίνδικτος.

Στην «Απόπειρα Δολοφονίας» ο Ανδρέας Λοβέρδος αφηγείται όλα όσα βίωσε στην πολιτικοδικαστική σκευωρία της υπόθεσης Novartis. Και όπως ο ίδιος υπογραμμίζει στον πρόλογο του βιβλίου του πρόκειται «για μια προσωπική μαρτυρία. Τίποτε περισσότερο αλλά κυρίως τίποτε λιγότερο».

Η συζήτηση θα μεταδοθεί απευθείας από τις
ιστοσελίδες www.loverdos.gr & www.indiktos.gr και από Facebook live (Andreas Loverdos) και Facebook live (ΕκδόσειςΊνδικτος)

Πηγή: economico.gr