Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στην «Ελληνική Εβδομάδα Δράσης για τους Παγκόσμιους Στόχους, in Action SDGs Week 2021», μια πρωτοβουλία του Δικτύου Ενεργών Πολιτών (QualityΝet Foundation) για την προώθηση στην Ελλάδα των 17 Παγκόσμιων Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Με τη συμμετοχή της στη δράση ως strategic partner, η ΕΑΕΕ αναλαμβάνει να συμβάλει στη διάδοση των μηνυμάτων της εθνικής καμπάνιας για υγιή, δίκαιη και πράσινη ανάκαμψη και να ευαισθητοποιήσει σχετικά τα μέλη της.

Παρά τις προκλήσεις που έχει φέρει η υγεινομική κρίση στην κοινωνία και την οικονομία της κάθε χώρας, οι στόχοι βιώσιμης ανάπτυξης είναι σημαντικό να παραμείνουν προτεραιότητα για όλους τους φορείς, τους οργανισμούς, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες. Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΑΕΕ, ως επίσημος θεσμικός φορέας του ασφαλιστικού κλάδου, αγκαλιάζει το μήνυμα, «ΓίνεΗΑλλαγή για τον άνθρωπο και τον πλανήτη!» και καλεί τα μέλη της και όλους τους πολίτες να εμπνευστούν από καλές πρακτικές και να κινητοποιηθούν για την επίτευξη των 17 Παγκόσμιων Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, με ορίζοντα το 2030.

Στην πρωτοβουλία του QualityΝet Foundation μπορούν να συμβάλουν όλοι οι πολίτες, οι επιχειρήσεις και οι θεσμικοί φορείς, μέσω μιας σειράς δράσεων για τις οποίες μπορούν να ενημερωθούν με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr