Η Groupama Ασφαλιστική στηρίζει ως Μέγας Χορηγός το φετινό  TEDxAUEB, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου στο “ΘΕΑΤΡΟΝ” του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”.

Με κεντρικό θέμα τον όρο “ANTISTIΞIS”, η φετινή εκδήλωση συγκεντρώνει έγκριτους ομιλητές από τους χώρους της ιατρικής επιστήμης, των μαθηματικών, της καλλιτεχνικής παραγωγής, των ΜΜΕ, αλλά και πρωτοπόρους ακτιβιστές, καθώς και έμπειρους life coaches, συνθέτοντας έτσι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον μωσαϊκό ανθρώπων και απόψεων. Σε αυτό το πλαίσιο, η Groupama Ασφαλιστική, η οποία καλλιεργεί τον ενεργό διάλογο τόσο στον κλάδο της ασφάλισης όσο και σε ένα ευρύτερο επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, θα ενισχύσει το TEDxAUEB με την χορηγία της.

Groupama Ασφαλιστική

Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται διαχρονικά στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς. Με περισσότερα από 90 χρόνια ιστορίας και κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €148,9 εκ. το 2020, η εταιρεία διακρίνεται για την αξιοπιστία και την καινοτομία των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Η Groupama Ασφαλιστική προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης υγείας & περιουσίας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα αναπτύσσει έξυπνες λύσεις αποταμίευσης και επένδυσης. Για την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, αναβαθμίζει με συνέπεια τα ψηφιακά της εργαλεία και διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε κάθε γωνιά της χώρας.  Από το 2007, η εταιρεία αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.groupama.gr/.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr