Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει την πολύχρονη συνεργασία της με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», αυτή τη φορά στο πλαίσιο του προγράμματος «Ασφαλώς Ποδηλατώ». Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε αυτή τη φάση του σε 14 σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη την Αττική.

Το «Ασφαλώς Ποδηλατώ» είναι ένα από τα μακροβιότερα προγράμματα του Ι.Ο.ΑΣ. και απευθύνεται σε μαθητές της Δ’, Ε’ & ΣΤ’ τάξης του δημοτικού. Στοχεύει αφενός στην εξοικείωση των παιδιών με τα ειδικά θέματα  που αφορούν το ποδήλατο και τον ποδηλάτη και αφετέρου στην καλλιέργεια μιας ευρύτερης κουλτούρας οδικής ασφάλειας, η οποία ξεκινά ήδη από τη χρήση του πρώτου τους οχήματος. Μέσα από τα βιωματικά εργαστήρια του Ι.Ο.ΑΣ., τα παιδιά μαθαίνουν με ευχάριστο τρόπο τους σωστούς κανόνες κυκλοφορίας, εμπεδώνουν τα καίρια ζητήματα ασφάλειας του ποδηλάτη, ενώ παράλληλα ανακαλύπτουν τα μυστικά ενός φιλικού προς το περιβάλλον τρόπου μετακίνησης.

Ο Κων/νος Γκορτζής, Διευθυντής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Groupama Ασφαλιστικής, σχολίασε σχετικά «Συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», δεσμευόμενοι στην προώθηση της οδικής ασφάλειας σε όλες τις ηλικίες. Στηρίζοντας το πάντα-επίκαιρο πρόγραμμα «Ασφαλώς Ποδηλατώ», η Groupama Ασφαλιστική  επενδύει στην ευαισθητοποίηση των παιδιών, συμβάλλοντας με τον τρόπο της σε έναν κόσμο αυξημένης οδικής και περιβαλλοντικής συνείδησης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr