Τέσσερα νέα βραβεία, από τα Taste Olymp Awards 2022, έρχονται να προστεθούν στο σύνολο των διεθνών αναγνωρίσεων που έχει λάβει η μάρκα ΗΠΕΙΡΟΣ για την άριστη ποιότητα και γεύση των προϊόντων της.

Taste Olymp Awards βραβεύουν τη γεύση τροφίμων και ποτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι ιδιαίτερα γνωστά για την εξειδικευμένη μέθοδο αξιολόγησης που ακολουθούν. Όλα τα προϊόντα δοκιμάζονται από διακεκριμένους σεφ και γευσιγνώστες με την «τυφλή» μέθοδο, χωρίς τη συσκευασία τους ή οποιοδήποτε άλλο διακριτικό στοιχείο προς αποφυγή τυχόν προκαταλήψεων στην αξιολόγηση.

4 προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ ξεχώρισαν μέσα από αυτή την πολύπλοκη και αυστηρή διαδικασία για τη γεύση, την υφή, την οσμή και την όψη τους. Συγκεκριμένα, η κλασική, αυθεντική Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ και η Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ με 40% λιγότερο αλάτι απέσπασαν από ένα χρυσό βραβείο για τα αναλλοίωτα, οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους και την πλούσια γεύση τους. Το ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ που διατηρεί όλη τη γεύση της παραδοσιακής φέτας αλλά με μόνο 12% λιπαρά κέρδισε το ασημένιο βραβείο και το χειροποίητο τυρί σχάρας Ταλαγάνι Αποστόλου από 100% ελληνικό πρόβειο γάλα διακρίθηκε με το χάλκινο βραβείο γεύσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ παράγονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας, στην Άρτα, από γάλα που προέρχεται κυρίως από ζώα της περιοχής, η οποία φημίζεται για την αγνότητα, το καθαρό της περιβάλλον και την τεράστια ποικιλία χόρτων και βοτάνων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr