Μελάνια Τραμπ
WASHINGTON, DC – September 29: President Trump, en route to Cleveland for the first televised debate with opponent Joe Biden, departs the White House with First Lady Melania, in Washington, DC on September 29. (Photo by Bill O’Leary/The Washington Post via Getty Images)

Μετά τα στελέχη του Λευκού Οίκου και του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ήρθε η ώρα και για την Μελάνια Τραμπ να αδειάσει τον Ντόνλαντ Τραμπ.

Πέντε ημέρες μετά την εισβολή των οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, με μακροσκελή της ανακοίνωση, καταδικάζει “απερίφραστα” την βία της εισβολής, εκφράζοντας παράλληλα πικρία για δημοσιεύματα και σχόλια γύρω από το πρόσωπό της.

«Το Έθνος μας πρέπει να επουλώσει τις πληγές του με τάξη. Μην γελιέστε, καταδικάζω απερίφραστα την βία μέσα στο Καπιτώλιο. Η βία δεν είναι ποτέ αποδεκτή», τονίζει στην δήλωσή της η Μελάνια Τραμπ.

Παράλληλα αναφέρεται και στην κριτική που της ασκήθηκε μετά τις πληροφορίες ότι την ώρα των επεισοδίων η ίδια επέβλεπε φωτογράφιση στον Λευκό Οίκο.

«Το βρίσκω ντροπιαστικό που γύρω από αυτά τα τραγικά γεγονότα υπήρξαν αλαζονικά κουτσομπολιά, αδικαιολόγητες προσωπικές επιθέσεις και ψευδείς παραπλανητικές κατηγορίες για μένα – από ανθρώπους που θέλουν να είναι μέσα σε όλα και να έχουν ατζέντα. Δεν πρέπει μία τέτοια στιγμή να χρησιμοποιείται για προσωπικό κέρδος», δήλωσε.

Τέλος, αποχαιρετώντας τους συμπατριώτες της από την θέση της ως Πρώτη Κυρία, αναφέρει:

«Ήταν η μεγαλύτερη τιμή στην ζωή μου να είμαι η Πρώτη Κυρία της χώρας, Θέλω να ευχαριστήσω τα εκατομμύρια των Αμερικανών που υποστήριξαν τον σύζυγό μου κι εμένα τα τελευταία 4 χρόνια και έδειξαν τι σημαίνει αμερικανικό πνεύμα. Είμαι ευγνώμων σε όλους σας που με αφήσατε να σας υπηρετήσω σε τομείς που αγαπώ».

Πηγή: economico.gr