Η Η Μελάνια πιέζει τον Τραμπ να παραδεχτεί την ήττα του

Η Μελάνια Τραμπ και ο  Τζάρεντ Κούσνερ, γαμπρός και ανώτερος σύμβουλος του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, τον συμβούλευσαν να αποδεχτεί το αποτέλεσμα των εκλογών, σύμφωνα με όσα είπαν δύο πηγές του Λευκού Οίκου στο CNN.

Η κίνηση τους αυτή δραματοποιεί όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στον Λευκό Οίκο, όπου έχει «ταμπουρωθεί» ο απερχόμενος πρόεδρος αρνούμενος να δει την πραγματικότητα. Ο Ντόναλντ Τραμπ εξακολουθεί να επιμένει ότι ο Μπάιντεν «βιάζεται να ποζάρει ψευδώς ως νικητής» και ότι ο αγώνας είναι «πολύ μακριά», υπονοώντας τις νομικές διαδικασίες που έχει ξεκινήσει για να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα των εκλογών.

Και αυτό παρά το γεγονός ότι ο Τζο Μπάιντεν όχι μόνο κέρδισε τις εκλογές των εκλεκτόρων με καθαρή νίκη, αλλά κατέκτησε και την πλειοψηφία του Αμερικανικόυ λαού συγκεντρώνοντας 4 εκατομμύρια περισσότερους ψήφους

“Δεν θα ξεκουραστώ έως ότου ο Αμερικανός Λαός μετρήσει τις έντιμες ψήφους που τους αξίζει και που απαιτεί η Δημοκρατία”, δήλωσε ο Τραμπ ανακοινώνοντας ότι   η νομική μάχη της επιτροπής εκστρατείας του θα ξεκινήσει τη Δευτέρα.

Η Κέιτ Μπέντινγκφιλντ, αναπληρώτρια διευθύντρια της καμπάνιας Μπάιντεν- Χάρις δήλωσε ότι δεν υπήρξε καμμία επικοινωνία μεταξύ Μπάιντεν και Τραμπ ή μεταξύ εκπροσώπων τους, μετά τη γνωστοποίηση του αποτελέσματος των εκλογών – κάτι ασυνήθιστο στην πρόσφατη πολιτική ιστορία των ΗΠΑ.

Πηγή: economico.gr