Η Swedish Orphan Biovitrum AB (publ) (Sobi™) παρουσίασε την Ετήσια Έκθεση Δραστηριοτήτων και Βιωσιμότητας της εταιρείας για το 2020. Η ενοποιημένη έκθεση συνοψίζει την επιχειρηματική δραστηριότητα και στρατηγική, τις οικονομικές επιδόσεις και τα επιτεύγματα της εταιρείας στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης.

«Το 2020, συνεχίσαμε να κάνουμε σημαντικά βήματα στον μετασχηματισμό της εταιρείας και επεκταθήκαμε πέρα από το παραδοσιακό μας χαρτοφυλάκιο στον τομέα της αιμορροφιλίας. Επιτύχαμε σταθερή ανάπτυξη κατά τη διάρκεια του έτους και διευρύναμε τα θεμέλια της εταιρείας για να ευθυγραμμιστούμε με τη φιλοδοξία μας να γίνουμε παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των σπάνιων παθήσεων», δήλωσε ο Guido Oelkers, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της  Sobi ™.

Η Ετήσια Έκθεση Δραστηριοτήτων και Βιωσιμότητας της Sobi™ είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση https://www.sobi.com/ .

 

 

Σχετικά με τη Sobi™
Στη Sobi αλλάζουμε τις ζωές των ανθρώπων με σπάνιες παθήσεις. Ως μια διεθνής βιοφαρμακευτική εταιρεία εξειδικευμένης φροντίδας, παρέχουμε διαρκή πρόσβαση σε καινοτόμες θεραπείες στους τομείς της αιματολογίας, της ανοσολογίας και της εξειδικευμένης φροντίδας. Σήμερα, η Sobi απασχολεί περίπου 1.300 ανθρώπους στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και τη Βόρεια Αφρική. Το 2020, τα συνολικά έσοδα της Sobi ανήλθαν σε 15,3 εκατ. SEK. Η μετοχή της εταιρείας (STO:SOBI) είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Nasdaq της Στοκχόλμης.  

Πηγή: economico.gr