Διεθνής διάκριση για την Johnson & Johnson Ελλάδος που πιστοποιήθηκε ως «Top Employer» (Κορυφαίος Εργοδότης) Ελλάδας και Ευρώπης για το 2022 από το διεθνή οργανισμό «Top Employers Institute», ο οποίος αναγνωρίζει πρακτικές αριστείας  εταιρειών σε όλο τον κόσμο.

Αφού αξιολογήθηκε το σύνολο του φάσματος των πρακτικών Ανθρώπινου Δυναμικού, η Johnson & Johnson Ελλάδος πέτυχε την ύψιστη βαθμολογία σε θέματα κουλτούρας, ηθικής και ακεραιότητας, γεγονός που επιβεβαιώνει τα υψηλά πρότυπα αξιών που διέπουν τις εταιρείες του Ομίλου – Janssen Φαρμακευτική, J&J Medical Devices, J&J Consumer Health. Ως εκ τούτου, σημαντικοί δείκτες που συνδέονται άρρηκτα με τα Business Ethics, όπως η Ηγεσία (Leadership) και η Εργασιακή Δέσμευση (Engagement) αναδείχθηκαν επίσης στην κορυφή της βαθμολογίας.

Επιπλέον, οι δυνατές Επιχειρησιακές Στρατηγικές (Business Strategies) της εταιρείας που αναγνωρίστηκαν από το Top Employers Institute, έφεραν σε υψηλή θέση και τον δείκτη Απόδοσης (Performance). Τα αποτελέσματα αυτά αντανακλούν τη γενικότερη κουλτούρα και τις αρχές της εταιρείας, όπως αυτές περιγράφονται στο «Πιστεύω» της.

H Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού της J&J Ελλάδος, Ζέττα Κοτρώτσου, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ξεχωριστή αυτή διάκριση από έναν οργανισμό διεθνούς εμβέλειας που πιστοποιεί ότι η Johnson & Johnson Ελλάδος ανήκει στους κορυφαίους εργοδότες. H αναγνώριση αυτή αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον που προασπίζεται τις αξίες της εταιρείας καθώς και την ανάπτυξη των εργαζομένων μας μέσω βέλτιστων πολιτικών και πρακτικών Ανθρώπινου Δυναμικού. Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί για όλους εμάς στην J&J την αφετηρία ενός σημαντικού ταξιδιού με στόχο τη συνεχή βελτίωση, αφού πιστεύουμε ότι η διαρκής εξέλιξη μας οδηγεί στην αριστεία. Με δυνατό το αίσθημα ευθύνης προς τους εργαζομένους μας και την κοινωνία, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους μας, γιατί εκείνοι είναι ο λόγος που διακρινόμαστε και κάνουν αυτήν την εταιρεία να ξεχωρίζει.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr