Κατά τις ίδιες πηγές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε την από κοινού διαμόρφωση αξόνων για ένα «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο» με στόχο την ανασυγκρότηση του κράτους, , ώστε να καταστεί αποδοτικό και να λειτουργεί για όλους (πχ Υγεία, Κοινωνική Πρόνοια, Παιδεία, Ασφάλεια, Δημόσια Διοίκηση, Δικαιοσύνη, κ.α.), την ευημερία και πρόοδο για όλους, για μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και πολιτιστικής δημιουργίας, για μια πατριωτική και υπερήφανη Εξωτερική Πολιτική.

Περί τις 16:00 το απόγευμα ξεκίνησε η συνεδρίαση, στην οποία δίνουν το παρών 33 βουλευτές, καθώς θα απουσιάζουν, όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες, οι Αλέξης Τσίπρας, η Έλενα Ακρίτα, η Όλγα Γεροβασίλη και η Μαρίνα Κοντοτόλη, λόγω ασθένειας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Παρασκευή η συνεδρίαση διήρκεσε ως τις 20:30 και ακολούθως ο κ. Κασσελάκης παρέθεσε γεύμα εντός της οικίας του, στους βουλευτές. Σήμερα Σάββατο οι συνεδριάσεις θα ξεκινήσουν στις 09:15 το πρωί με μεσημεριανό διάλειμμα στις 14:00, για να αρχίσουν εκ νέου μετά τις 16:00 το απόγευμα, προκειμένου να ολοκληρωθούν πριν τις 21:00 το βράδυ.

Πηγή: economico.gr