Κεραμέως σχολεία

Έκλεισε σήμερα με κατηγορηματικότητα  η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, το ενδεχόμενο αναστολής λειτουργίας των σχολείων, για την οποία υπήρξε έντονη φήμη τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα.

Καμία συζήτηση 

Η κα Κεραμέως μιλώντας στον MaxFm είπε: «Καμία απολύτως συζήτηση για αναστολή λειτουργίας σχολείων. Πολλές ευχαριστίες στην εκπαιδευτική κοινότητα για την εξαιρετική τήρηση των μέτρων. Κλειστά είναι μόλις 6 τμήματα στα πάνω από 80.000. Το ποσοστό των παιδιών που νοσούν στο γενικό πληθυσμό μειώθηκε από 29% στο 25%».

Σύμφωνα με πληροφορίες θέμα κλεισίματος σχολείων δεν έχει τεθεί, ενώ όπως τονίζουν πηγές καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία τους μέσα από τα μέτρα που εφαρμόζονται από την πρώτη ημέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο


Πηγή: economico.gr