Άγρια επίθεση σε νεαρούς στο Περιστέρι με θύματα τον 18χρονο και τους φίλους του

Άγρια επίθεση σε νεαρούς στο Περιστέρι με θύματα τον 18χρονο και τους φίλους του

Ένας 18χρονος και οι φίλοι του έγιναν θύματα επιθετικής ομάδας 20 ατόμων, περιλαμβανομένων και ανηλίκων, στην πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι. Όταν τους ρώτησαν από ποια περιοχή είναι, οι νεαροί απάντησαν ότι προέρχονται από διαφορετική γειτονιά, γεγονός που άλλαξε την διάθεση των επιτιθέμενων. «Ρώτησαν από πού είμαστε και τους είπαμε από άλλη περιοχή και άρχισαν λίγο να μας κοιτάνε αλλιώς» είπε ο 18χρονος.

Μετά από λίγο, καθώς οι νεαροί περίμεναν το λεωφορείο, συναντήθηκαν με την ομάδα που τους είχε προσεγγίσει νωρίτερα. Αρχικά, οι δράστες τους ζήτησαν τα κινητά τους, αλλά όταν δεν τα παρέδωσαν, επιτέθηκαν σε αυτούς. «Στην αρχή μας λένε δώστε τα κινητά, δεν τα δίνουμε και αρχίζουν να μας βαράνε όλοι» πρόσθεσε ο 18χρονος.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, οι δράστες κατάφεραν να αφαιρέσουν το τσαντάκι, το κινητό και το πορτοφόλι ενός φίλου του 18χρονου, πριν διαφύγουν από το σημείο. Ο 18χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΚΑΤ με σπασμένα δόντια και σκισμένα ούλα, όπου υποβλήθηκε σε ράμματα. Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει ερευνές για τον εντοπισμό των δραστών, με μία σύλληψη να έχει ήδη πραγματοποιηθεί για το περιστατικό.

Πηγή: tovima.gr