Ανατροπές και αποκαλύψεις για την φωτιά στην μονάδα τροφίμων στη Λαμία

Ανατροπές και αποκαλύψεις για την φωτιά στην μονάδα τροφίμων στη Λαμία

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Live News, νέες λεπτομέρειες για τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε μονάδα παρασκευής τροφίμων στη Λαμία τον περασμένο Μάιο έρχονται στο φως. Θυμίζουμε ότι η φωτιά εκδηλώθηκε μόλις λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι τα σχολικά γεύματα που προμήθευσε η συγκεκριμένη βιομηχανία προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση παιδιών.

Ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, από τις εφημερίδες “ΤΟ ΒΗΜΑ” και “ΤΑ ΝΕΑ”, ανέφερε ότι στις δικαστικές αρχές έχει παραδοθεί φάκελος που περιλαμβάνει πορίσματα πραγματογνωμόνων. Σε αυτό το πόρισμα αναφέρεται ότι ο εμπρησμός είναι η αιτία της φωτιάς. Ειδικότερα, περιγράφεται ότι η φωτιά προήλθε από ένα δόλιο βραχυκύκλωμα στη μπαταρία ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου, υποδεικνύοντας ύποπτες συνθήκες.

Η αρχική εκτίμηση της Πυροσβεστικής έδειξε ότι η φωτιά ξεκίνησε από την μπροστινή πλευρά ενός φορτηγού, το οποίο ήταν σταθμευμένο κοντά στο εργοστάσιο και καταστράφηκε ολοσχερώς. Ωστόσο, οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής φαίνεται να έχουν ανησυχίες, δεδομένου ότι το φορτηγό ήταν σχεδόν κολλητά στο κτίριο, υποδεικνύοντας ότι μπορεί να υπήρχε πρόθεση σύνδεσής του με την πυρκαγιά.

Πηγή: tovima.gr