Απίστευτη θλίψη στη Νέα Κίο για τον τραγικό θάνατο της Νάντιας Κυριάκου Καλογεροπούλου

Απίστευτη θλίψη στη Νέα Κίο για τον τραγικό θάνατο της Νάντιας Κυριάκου Καλογεροπούλου

Θλίψη και οργή έχουν καταλάβει την κοινότητα της Νέας Κίου στην Αργολίδα μετά τον πρόωρο και άδικο θάνατο της Νάντιας Δημ. Κυριάκου-Καλογεροπούλου από τροχαίο δυστύχημα. Η 38χρονη μητέρα δύο παιδιών, 7 και 9 ετών, υπήρξε θύμα ενός σοβαρού ατυχήματος που συνέβη το μεσημέρι της 11ης Οκτωβρίου στην παραλιακή οδό Νέας Κίου-Ναυπλίου. Η γυναίκα συγκρούστηκε με αλλοδαπό όχημα που οδηγούσαν δύο άνδρες, ηλικίας 25 και 21 ετών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, το αυτοκίνητο που προκάλεσε το δυστύχημα συμμετείχε σε κόντρες νωρίτερα την ημέρα του ατυχήματος. Οι οδηγοί αυτού του οχήματος είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές με καταγγελίες για παράνομες ταχύτητες. Οι σκοτεινές λεπτομέρειες του ατυχήματος αποτυπώθηκαν σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Live News» του Mega, όπου καταγράφηκε η στιγμή της σύγκρουσης.

Σύμφωνα με τον οδηγό του αυτοκινήτου που ακολουθούσε τη Νάντια, το όχημα του θύτη ερχόταν με ταχύτητα που έφτανε τα 170 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να προκαλέσει το θάνατο της μητέρας. Ο ίδιος περιγράφει τις δραματικές στιγμές μετά την πρόσκρουση και την τρομακτική εικόνα που αντίκρυσε όταν επιχείρησε να ελέγξει αν η Νάντια ήταν ζωντανή. Όπως αναφέρει, το σώμα της είχε βρεθεί κάτω από το αυτοκίνητο και ήταν αδύνατο να την ανασύρει.

Η κοινότητα της Νέας Κίου, όπου η Νάντια ήταν ενεργό μέλος στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σχολείων, εξέφρασε τη βαθιά θλίψη της μέσω ανακοίνωσης. Σημειώνεται ότι οι γονείς και οι κηδεμόνες ζητούν να αποδοθούν ευθύνες για το μοιραίο τροχαίο, υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης και την ανάγκη για μεγαλύτερη ασφάλεια στους δρόμους.

Η τραγωδία αυτή αφήνει πίσω της δύο μικρά παιδιά που χρειάζονται υποστήριξη και φροντίδα, καθώς η κοινότητα συγκλονίζεται από την απώλεια ενός ανθρώπου που είχε προσφέρει πολλά. Πηγή: tovima.gr