Αποχαιρετισμός στον Λευτέρη Παπαμιχαήλ, αγαπημένο ηθοποιό και φίλο

Αποχαιρετισμός στον Λευτέρη Παπαμιχαήλ, αγαπημένο ηθοποιό και φίλο

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του ηθοποιού Λευτέρη Παπαμιχαήλ έκανε τον γύρο των social media, προκαλώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο συνάδελφός του, Μιχάλης Οικονόμου, ανακοίνωσε τον ξαφνικό θάνατό του με μία συγκινητική ανάρτηση, γράφοντας: «Έλα ρε Λευτέρη! 🕯️ #rip» στο Facebook.

Η Ευτυχία Μελή, φίλη του εκλιπόντος, αποχαιρέτησε τον Λευτέρη Παπαμιχαήλ, δηλώνοντας με συγκίνηση: «Πού πήγες ψυχούλα και μας άφησες τόσο νωρίς; Προχτές σε είδα στον ρόλο σου και σε καμάρωνα! Πόσο θα μας λείψεις, δεν φαντάζεσαι!». Στην ανάρτησή της, αναφέρεται ότι «Ήμασταν οικογένεια. Δεν θα είναι το ίδιο χωρίς σένα! Ο Λευτέρης μας. Ηθοποιός, φίλος, η παρέα μας. Ευγενέστατος, υπέροχος, ένας κύριος, ευαίσθητος, αληθινός». Η Μελή κοινοποίησε και μια φωτογραφία από την κοινή τους εργασία στην ταινία του Willem Dafoe, όπου ο Λευτέρης φαινόταν χαρούμενος.

Ο Λευτέρης Παπαμιχαήλ είχε συμμετάσχει τα τελευταία χρόνια σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, αφήνοντας πίσω του ένα σημαντικό καλλιτεχνικό αποτύπωμα. Στον απόηχο αυτής της δυσάρεστης είδησης, οι αναμνήσεις και οι παλιές συνεργασίες του θα παραμείνουν ζωντανές στη μνήμη όσων τον γνώρισαν.

Πηγή: tovima.gr