Διπλή Ταυτότητα και Δολοφονίες Ζώων: Η Σκοτεινή Πραγματικότητα του 31χρονου από τον Βόλο

Διπλή Ταυτότητα και Δολοφονίες Ζώων: Η Σκοτεινή Πραγματικότητα του 31χρονου από τον Βόλο

Σοκ προκάλεσε η είδηση της σύλληψης ενός 31χρονου στο Βόλο για τη δολοφονία ζώων, καθώς αποκαλύφθηκε η διπλή του ταυτότητα που κρυβόταν από τους κοντινούς του ανθρώπους. Ο άνδρας, ο οποίος εργαζόταν ως σερβιτόρος και ζούσε στο κέντρο της πόλης, φαινόταν ήρεμος και φιλόζωος στους φίλους του, αλλά η πραγματικότητα αποδείχθηκε πολύ διαφορετική.

Η απολογία του δράστη έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, και εναντίον του έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες. Η πρώτη σχετίζεται με πλημμελήματα που αφορούν στα ναρκωτικά και το μαχαίρι που βρέθηκαν στο σπίτι του, ενώ η δεύτερη αποτέλεσε κακούργημα, αφού αφορά τη θανάτωση ζώων.

Σύμφωνα με συγγενείς του, ο 31χρονος είχε αντιμετωπίσει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα, γεγονός που ίσως εξηγεί την επιθετική του συμπεριφορά. Όπως αναφέρεται, αν και οι γονείς του τον είχαν διώξει στο παρελθόν, τελικά τον επανέφεραν, ενώ ο ίδιος φέρεται να διατηρούσε σχέση με ναρκωτικές ουσίες.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο συλληφθείς παρουσίαζε δύο εντελώς διαφορετικά προφίλ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, έδειχνε έναν ήπιο και ήρεμο χαρακτήρα, και το βράδυ μεταμορφωνόταν, συμμετέχοντας σε εγκληματικές πράξεις που καταγράφηκαν και σε βίντεο.

Η οικογένειά του είχε ζητήσει δύο φορές την εκούσια νοσηλεία του σε ψυχιατρείο λόγω των προβλημάτων της ψυχικής του υγείας. Παρά τις προηγούμενες συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών και άλλες κατηγορίες, είχε απαλλαγεί καταθέτοντας ότι είναι ψυχικά ασθενής.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, ενώ ποτέ δεν είχε δικά του κατοικίδια, προσπαθούσε να δείξει ότι αγαπάει τα ζώα. Ένας φίλος αποκάλυψε πως είχε ανεβάσει φωτογραφία με τον σκύλο της, ωστόσο ο σκύλος δεν ανήκε σ’ αυτόν. Συνάμα, οι οικείοι του άρχισαν να αναρωτιούνται για τον πραγματικό του χαρακτήρα.

Πηγή: tovima.gr