Δολοφονία στην Κυψέλη Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις για την τραγική υπόθεση των ξαδέρφων

Δολοφονία στην Κυψέλη Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις για την τραγική υπόθεση των ξαδέρφων

Νέες πληροφορίες σχετικά με την δολοφονία του 28χρονου από τα ξαδέρφια του στη Κυψέλη αποκαλύπτονται. Τα δύο αδέλφια ισχυρίζονται ότι πριν από 12 χρόνια ο 16χρονος τότε ξάδερφός τους είχε κακοποιήσει. Μετά την αποτρόπαια πράξη τους, επέστρεψαν στο σπίτι τους και ενημέρωσαν τη μητέρα τους, πριν παραδοθούν στην αστυνομία.

Κατά την έρευνα της αστυνομίας, βρέθηκαν κοντά στη σκηνή της δολοφονίας, σε πεταμένο ψυγείο δίπλα σε κάδους, δύο μαχαίρια με λάμες 9 εκατοστών που ήταν γεμάτα αίματα. Οι νεαροί παραδέχτηκαν την πράξη τους και ο 17χρονος ομολόγησε ότι ήταν αυτός που μαχαίρωσε τον 28χρονο στον λαιμό, χτύπημα που αποδείχθηκε μοιραίο.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι αρχές αναρωτιούνται γιατί τα αδέλφια αποφάσισαν να δράσουν μετά από τόσο μεγάλο διάστημα και η πιο πιθανή εξήγηση φαίνεται να είναι η πρόσφατη επίσκεψη του 28χρονου στην Ελλάδα. Ο πατέρας των δύο αδερφών κατέθεσε στην αστυνομία ότι τα παιδιά του του είχαν αποκαλύψει τις κακοποιήσεις. Όταν επικοινώνησε με τον ανιψιό του, αυτός φέρεται να παραδέχθηκε τις πράξεις του λέγοντας: “ήταν λάθη που κάναμε παιδιά”.

Τα αδέλφια, οι οποίοι θα υποβληθούν σε ιατροδικαστική εξέταση, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα και οι γονείς τους συνελήφθησαν, καθώς το ένα από τα αγόρια είναι ανήλικο. Στο MEGA, ο Γιώργος Καλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, ανέφερε ότι η αστυνομία εξετάζει αν το έγκλημα ήταν αποτέλεσμα ψυχικής ορμής ή αν είχε προγραμματιστεί εκ των προτέρων.

Τα αδέλφια περιέγραψαν την συνομιλία τους με τον ξάδερφό τους στην οποία τον κατηγόρησαν ευθέως για τις κακοποιήσεις, λαμβάνοντας από εκείνον την απάντηση ότι “έχουν περάσει χρόνια από όταν έγιναν αυτά”. Αυτή η αδυναμία να αναγνωρίσει τις πράξεις του φέρεται να τους εξόργισε ακόμη περισσότερο.

Πηγή: tovima.gr