Εξαιρετικά Σοκάρουσα Υπόθεση Θανάτου Τριών Μωρών στην Αμαλιάδα

Εξαιρετικά Σοκάρουσα Υπόθεση Θανάτου Τριών Μωρών στην Αμαλιάδα

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, Νίκος Νικολάου, διέταξε άμεση προκαταρκτική εξέταση σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών μωρών στην Αμαλιάδα. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από τις πληροφορίες που παρέθεσε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της «Φωτός στο Τούνελ» κατά την πρεμιέρα της.

Η υπόθεση προήλθε από τον θάνατο ενός άλλου μωρού, της συγκατοίκου της 23χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου, η οποία είχε ήδη βιώσει την απώλεια δύο παιδιών. Έχουν προκύψει τρεις αιφνίδιοι θάνατοι βρεφών, με τους γιατρούς να αδυνατούν να προσδιορίσουν την αιτία θανάτου, προκαλώντας αγωνία και απόγνωση στους συγγενείς που αναζητούν απαντήσεις.

Η μητέρα του μωρού προσδιόρισε ότι το άτυχο βρέφος άφησε προσωρινά στους χέρια της φίλης της για λίγο, αλλά όταν επέστρεψε, το μωρό της δεν ανέπνεε. Μόνο οι δύο γυναίκες βρίσκονταν στο σπίτι, καθώς η γιαγιά και η 8χρονη αδερφή του μωρού ήταν στην Αθήνα. Οι δύο γυναίκες αναφέρονται ότι κατηγορούν τους γιατρούς και ζητούν εξηγήσεις για τον ανεξήγητο θάνατο των παιδιών.

Από την πλευρά τους, οι γιατροί του νοσοκομείου Αμαλιάδας επισημαίνουν ότι το μωρό που έφτασε τον Αύγουστο του 2023 στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρό, και ότι έκαναν απόπειρες επαναφοράς. Η κατάσταση αυτή της οικογένειας έχει προκαλέσει ένα σοκ, επισημαίνοντας μια σειρά συμπτώσεων που είναι δύσκολες να εξηγηθούν.

Πηγή: tovima.gr