Εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών και παράνομων τυχερών παιχνιδιών στο κέντρο της Αθήνας

Εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών και παράνομων τυχερών παιχνιδιών στο κέντρο της Αθήνας

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών πραγματοποίησαν έφοδο το βράδυ της Πέμπτης σε μια κατοικία στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί εντοπίστηκαν ενδείξεις για διακίνηση ναρκωτικών και διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιχνιδιών.

Κατά την επιχείρηση, οι αρχές συνέλαβαν έναν 50χρονο αλλοδαπό για διακίνηση ναρκωτικών, παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και απείθεια. Επίσης, σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον αυτού, καθώς και πέντε άλλων αλλοδαπών ηλικίας 38, 40, 44 και 51 ετών που συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου σχετικού με τα τυχερά παιχνίδια.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο εσωτερικό του σπιτιού ένα τραπέζι με τσόχα, κάρτες τράπουλας και χρηματικά ποσά που χρησιμοποιούνταν για στοιχήματα κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 247,5 γραμμάρια ηρωίνης, 0,87 γραμμάριο κοκαΐνης, 26,4 γραμμάρια λευκής σκόνης άγνωστης χημικής σύστασης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένα καταγραφικό μηχάνημα με δύο κάμερες, το χρηματικό ποσό των 790 ευρώ και 8 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Πηγή: tovima.gr