Γεράσιμος Γεωργιάδης Δεν Θα Επιστρέψει Στην Ελλάδα Αλλά Θα Μεταφερθεί Στο Μιλάνο

Γεράσιμος Γεωργιάδης Δεν Θα Επιστρέψει Στην Ελλάδα Αλλά Θα Μεταφερθεί Στο Μιλάνο

Ανατροπή προκύπτει στην υπόθεση του Γεράσιμου, του μοναδικού επιζώντα της τραγωδίας στα Τέμπη. Ο δικηγόρος του, Λουκάς Αποστολίδης, ανακοίνωσε ότι ο Γεράσιμος δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπως είχε διαρρεύσει νωρίτερα την Τρίτη 22/10. Αντίθετα, θα μεταφερθεί σε εξειδικευμένο νοσοκομείο στο Μιλάνο.

Ο κ. Αποστολίδης επιβεβαίωσε ότι ο Γεράσιμος παραμένει στο νοσοκομείο στις ΗΠΑ και το ταξίδι του θα είναι προς Μιλάνο. «Έχει υπάρξει επικοινωνία με τη διοίκηση ενός εξειδικευμένου Νοσοκομείου στο Μιλάνο, το οποίο είναι από τα λίγα στο κόσμο που μπορεί να συμβάλλει στην αποκατάσταση της υγείας του», δήλωσε.

Η ημερομηνία της μεταφοράς από την Αμερική στο Μιλάνο θα καθοριστεί από τις διοικήσεις των δύο νοσοκομείων και το ιατρικό προσωπικό. Ο Διονύσης Γεωργιάδης, πατέρας του Γεράσιμου, σκοπεύει να επισκεφθεί το νοσοκομείο στην Ιταλία για να ενημερωθεί σχετικά με την κατάσταση του γιου του.

«Η μοναδική έγνοια μου και της οικογένειας είναι η υγεία του Γεράσιμου. Παρακαλώ τα ΜΜΕ να σεβαστούν τον αγώνα που δίνει ο γιος μου για τη ζωή. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους γιατρούς που μας συμπαραστέκονται και προσεύχονται για την υγεία του παιδιού μας», δήλωσε ο πατέρας του Γεράσιμου.

Πηγή: tovima.gr